Liikettä ja Luontoa

L i i k e t t ä Ja L u o n t o a !

lauantai 29. kesäkuuta 2013

Tahko MTB

Jo perinteeksi muodostunut Tahko MTB oli kesäohjelmistossamme tänäkin vuonna. Johanna ja Juha päättivät tänä vuonna osallistua ensimmäistä kertaa retkisrjaan- 60 km yöpyöräilyyn. Minna pyöräili perinteisen 60 km päivälähdön ja Jarilla oli ohjelmassa keräillä nousumetrejä ja ensimmäistä kertaa kiertää reitti kaksi kertaa.

Yöpyöräilyn startti oli tasan puolilta öin Piazan aukiolta. Matkaan lähti ilmeisesti noin 70 pyöräilijää. Pimeästä ei ollut tietoakaan, mutta olimme varustautuneet hyvin parhailla kypärälampuillamme! :D Matka sujui mukavan leppoisissa tunnelmissa ja tiheimmissä metsiköissä lampullekin tuli käyttöä. Reitti oli viime vuoteen verrattuna erittäin kuiva, mutta paikoin yön kaste teki heinikon piilossa olevat juurakot hyvinkin liukkaiksi. Yhteen näistä Johanna sitten kaatuikin, pahemmin ei sattunut, mutta satula repesi. :( Ensimmäinen ajatus oli, etä kuinka pyöräily Rokualla sujuisi risalla satulalla.
 
Paras hetki reissussa oli se kun pienen hämärän jälkeen alkoi aamu sarastaa ja usva hälveni. Ja tietenkin se, että loppulasku meni suorilta ilman paniikkipysähdyksiä! :D Oli myös ihana pyöräillä reitillä, kun ei ollut lainkaan tungosta- ei ketään tiellä eikä kenenkään tiellä. Ties vaikka tulisi osallistuttua tähän udestaankin! Ihana fiilistelyajo ja ekakerta, kun yhdessä reitti taitettiin. :)

Johanna&Juha


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti