Liikettä ja Luontoa

L i i k e t t ä Ja L u o n t o a !

lauantai 24. toukokuuta 2014

MaastomittelötMaastomittelöt menivät meiltä Jarin kanssa tällä kertaa enemmänkin maastomättelöiksi eksyilyjen vuoksi. 
Kuva Matti Lukkanen
Itse eksyin heti maastopyöräilyn alkuvaiheessa, en huomannut polulle menevää käännöstä. Kun reitti poikkesi toisen kerran maastoon, tuli 10 km kyltti vastaan ja oma pyörän mittari oli matkan kanssa samaa mieltä. Pian tämän jälkeen alkoi porukkaa tulla takaa, vauhti sellainen että kyseessä oli aivan kärki. Minä äimän käkenä pusikossa ihmettelin että mitä tässä nyt on tapahtunut??  Kysyin joiltain että paljon mittari näyttää ja 10 kilsaahan se. Jarikin sieltä tuli ja ihmetteli myös että mitä mä täällä tein?! Olin varma, että olin seurannut merkkejä ja koska mittari näytti oikein jatkoin matkaa. Fiilis meni siihen, kun tiesi että on mennyt väärää reittiä. Toisella kierroksella menin alun tarkemmin ja totesin, että olin seurannut kuntosarjan merkkejä ja vaihtanut polkuosuuden ulkoilureittiin. Kisa siis vaihtui treeniksi.

Kuva Matti Lukkanen
Kuva Matti Lukkanen
Pyöräilyn jälkeen vaihto juoksuun ja vaihtoalueella ihmettelin vuorostani, että miten ihmeessä Jari ei ole vielä juoksemassa... Mietin mahdollista loukkaantumista tai oli myös mahdollista, että hän olisi siivonnut vaihtoalueen koskemattoman näköiseksi ;D Syy selvisi pian, kun eksyilin juoksuosuuden kohdassa, jossa merkintöjä oli varastettu enemmänkin. Siellä haahuilin ja Jari sai minut kiinni. Jari oli pyöräillessä eksyillyt toisin päin, eli vaihtanut pätkän ulkoilureittiä noin kymmenen kilsan maastopyöräilyyn juoksuosuutta pitkin. Ei ollut muistissa siinä vaiheessa, että minkävärisiä nauhoja sitä piti missäkin vaiheessa seurata. Jari oli siis pyörän kanssa seikkailllut tässäkin kohtaa ja osasi johdattaa meidät oikealle polulle.
Kuva Matti Lukkanen
Siispä mentiin yhdessä loppumatka. Pitkästä aikaa oltiinkin kahdestaan lenkillä :) Keli oli etenkin toisella juoksuosuudella kuuma. Meillä oli molemmilla puolen litran juomapullot mukana ja toisella kierroksella juomaa olisi tarvinnut lisää.

Edelleen hienoa maastoa ja erittäin mukavat järjestäjät ja hieno ilmapiiri kisassa. Harmi tietysti merkintöjen varastelu, joka johti turhauttaviin eksymisiin.

Minna
 Ei kommentteja:

Lähetä kommentti